Fondacija AKTER povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada Podgorice

Fondacija AKTER čestitala je 19. decembar, Dan Glavnog grada, rukovodstvu, zaposlenima u lokalnoj samoupravi i svim građanima Podgorice.

Podgorica

Naročitu zahvalnost u ime dobrotvornih radnika i nevladinog sektora Fondacija je izrazila povodom aktivnosti organa Glavnoga grada u oblastima socijalne zaštite ugroženih kategorija stanovništva i afirmacije ljudskih prava i sloboda. U saopštenju Upravnog odbora navodi se da je lokalna samouprava u proteklom periodu pokazala posvećenost kada je riječ o perspektivi mladih i ulaganju u njihov akademski život i obrazovanje, što je od odlučujućeg značaja za budući progres grada i države.

U skladu sa svojom kulturnom agendom, fondacija AKTER istakla je potrebu daljeg nastavka trenda organizovanja događaja od značaja za kulturno-umjetničku, prosvjetnu i naučnu scenu. Zaštita prepoznatih kulturnih tekovina Podgorice i države Crne Gore, kao i nove manifestacije kreativnog stvaralaštva talentovanih pojedinaca i grupa, u kontinuitetu su predmet interesovanja i podrške nadležnih organa Fondacije.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s